Време е да забравим за очилата

Споделете тази статия

Както животът ми показа, истинските неща винаги са много прости.

Например, има лесен и безплатен метод да отгледате бебето ви без памперси проверихме го със синът ни. Спестяват се доста пари, а на природата – тонове токсичен боклкук и отсичането на дървета. Ала е неизгодно за корпорациите производители на памперси, които печелят милиарди от продажбата им. И затова никога няма да чуете за този метод от педиатрите или от медиите.

Да излекуваш кариес без бормашини и пломби е напълно възможнолично го проверих. Единственият проблем е, че е безплатно. А зъболекарите са втори след адвокатите по доходи. Зад тях стои многомилиардна индустрия за протези, коронки, импланти… Ето защо никога няма да ви кажат как да си излекувате сами кариеса.

Е, същото е с очилата. На практика всеки рано или късно слага очила. Най-най-евтините започват от 80 лв., повечето хора се бръкват със 150-300 лв., след 3-4 години отново ги сменят. Производителите  на очила и контактни лещи печелят милиарди!!!

A има метод, с който завинаги ще махнете очилата.

Но никой очен лекар няма да ви го каже. Защото ви губи като клиент.

Е, аз ще ви разкажа за него. Базира се на прости упражнения, които всеки от вас може да прави. Почерпен е от мъдростта на индианците, които са поддържали с тях зрението си до дълбока старост. Какви са проблемите с очите и как да ги оправите с упражнения, ще разберете от тази лекция, изгледайте я.

Самите упражнения ще намерите тук.

Желая ви успех!Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Време е да забравим за очилата

  • 18/03/2021 в 13:16
    Permalink

    Разбира се, има и изключения. Аз се усетих, че е време да спирам месото и разбрах за вас, микрофермата и че може да се излекува кариес при посещение при зъболекар преди 10 години – др Драгомир Въжаров.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *