Расата ни е на ръба на еволюционен скок

Споделете тази статия

Има един интересен епизод от Star Trek, в който се разказва, за една планета, чиято раса е на прага на качествено нов скок в духовната еволюция – преход от материалния живот и неговите ценности към живот в духовната светлина. Това не настъпва изведнъж, а постепенно – много хора oт тази планета усещат нещо ново, непонятно за тях, един купнеж към Всемира, към Слияние с Бога. Никой не знае къде ще ги отведе този вътрешен стремеж. Тези, които успяват да преминат метаморфозата се превръщат в същества от чиста светлина и се присъединяват към галактическата общност на същества, преминали вече физическата еволюция и превърнали се в чиста енергия, неограничена от физическите закони и пространството. Раса, с божествено съзнание и способности, служеща съзнателно на Цялото.

Тази трансформация, обаче, е неразбрана от управляващите на тази планета, те се страхуват от новите способности на „мутантите“, виждат я като опасна заплаха за установените норми и порядки, преследват ги и дори ги убиват (подобни на синглитите в „Сезонът на Мъглите“).
Правят всичко възможно да задържат старият ред и закони, оставайки слепи за предстоящия еволюционен скок.

Нещо подобно е състоянието ни в момента. Една такава светлинна раса, преди еони време, е създала хипер-пространствена мрежа, обединяваща съзнанията и знанията на всички разумни същества в нашата галактика, преминали през метаморфозата. Квантова мрежа, неподвластна на времето и пространството, свързваща всички в едно, независимо от разстоянията. На Земята те оставили портали към нея, заложени в био-информационното поле на особен вид растения на силата – психеделици…

Управляващите на Земята, подобно на тези от филма, се страхуват от пробуждащите се чисти души, от тяхната обща сила и способности. Страхуват се и от промяната, която носят психеделиците – ключове към този нов вид съзнание. Демонизират всячески тези растения, приравнявайки ги със синтетичните дроги и отровите, преследват хората, които използват психеделици, вкарват ги в затворите, наказват ги, същевременно дрогирайки масите с друг вид  наркотици, като алкохол, цигари, кафе, месо, бяла захар, които спират духовната еволюция и ги държат в животинското съзнание. Властелините знаят, че когато човек готов за метаморфоза преживее дори само веднъж съзнателно контакта с това целокупно космическо съзнание, няма връщане назад.

Той си спомня кой е, откъде идва и къде отива; осъзнава своята принадлежност към Цялото. И не желае повече да бъде част от системата, която унищожава нас и планетата ни.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *