Човешкото съзнание и планетата

Споделете тази статия

Замислял ли се е някой от вас, защо, ама наистина ЗАЩО хората се държат така, сякаш не ги засяга всичко, което се случва със Земята? Защо преминават през живота като ракови образования, които само консумират, превземат все повече от плътта на планетата, върху която живеят и отделят отрови БЕЗ ГРАМ ДА ИМ ПУКА, че съзнателно рушат единният организъм и ще загинат заедно с него? Точно както се държи един тумор в човешкото тяло.

Кое пречи на хората да осъзнаят, че задружно извършват самоубийство? ТЕХНИЯТ УМ!

Умът на човека е заболял от ЕГО. Заради това его човек се изживява като нещо напълно отделено от другите хора и от планетата Земя. И съзнанието му не може да схване какво се случва в глобален план. Всъщност, признайте си, 99% от хората, които познавате въобще не усещат връзката си със Земята. И това е причината да не ги е грижа какво се случва с нея…

Земята обаче е загрижена за нас. И то много. Защото като нейни любими деца отдавна трябваше да сме узрели като разумни същества и да вървим по пътя на духовната еволюция под нейна грижа. Ала вместо това, ние хората вървим по техногенен път и се държим като инфантилни и обезумели пубертети. Опасно обезумели, защото сме се обърнали в заплаха не само за собственият си животински вид, но и срещу всичко живо на тази планета, сеейки разруха и страдание.

В своята велика вековна мъдрост, тя ни изпраща растения-посланници. Посланници, които имат способността да свързват съзнанието на човека с планетарното съзнание и да изключват разрушителната ЕГО-програма, ЗА ДА МОЖЕМ ДА СИ ПРИПОМНИМ КОИ СМЕ, ЗАЩО СМЕ ТУК И УСЕТИМ ОТНОВО ЕДИНСТВОТО С НЕЯ, С ЦЯЛАТА ПРИРОДА И С НАШИТЕ ПО-МАЛКИ БРАТЯ.

Тогава и само тогава човек ще заживее на тази земя пълноценно, отговорно, с любов и състрадание към всичко заобикалящо го.

Тези растения са познати под името психеделици.Те изключват ЕГО-то и позволяват човек да се осъзнае като едно с другите хора, природата, космоса. С тяхна помощ човек си спомня кой е, откъде идва и къде отива; осъзнава своята принадлежност към Цялото. И престава повече да бъде част от системата, която унищожава нас и планетата ни.

Има обаче една малка група хора, които разполагат с много власт и пари. За тях е изгодно хората да продължат да живеят в общо самоубийство и да не познават истинската си същност. Затова правят всичко възможно да забравим тези растения-посланници, забраняват отглеждането им, демонизират ги чрез медиите, налагат жестоки наказания на всеки, осмелил се да ги използва.

За първи път се появи поредица от филми, даващи истината за психеделиците.

Единият от тях се казва „Фантастичните гъби“ и разкрива колко взаимосвързан е животът ни с този на гъбите.

Другият е серия документални филми за психеделиците. И понеже е казано, че Истината ще ви направи свободни, ето оттук можете да ги свалите. В момента се превеждат на български.

Ако сте в чужбина и не се отваря, ето алтернативен адрес.

Kaто продължение на темата вижте какво има да каже Терънс Макенна по въпроса за тези специални растения.

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *