Употребяваме ли наркотици?

Споделете тази статия
Забелязвам, че повечето хора подскачат, като им се спомене „дрога“ и „наркотик“.

Обаче, защо ли същите тези хора нямат нищо против да дрогират децата си с бяла захар, а себе си с алкохол или тютюн?

Изследвания показват, че бялата захар има сходно действие като кокаина, тютюнът е силно пристрастяваща дрога, а алкохолът е доказано най-опасния наркотик в света. Най-последното британско проучване класифицира алкохолът по-опасен от хероина и кокаина!

И както ще видите от таблицата по-долу, абсурдът на абсурдите е, че най-вредните и опасни наркотици са свободни за производство, продажба и употреба, с благословията на държавата, а безвредните са строго забранени.

Алкохолът е наркотик и мястото му е сред наркотиците – той предизвиква пристрастяване, опиянение, агресия, неадекватност, промяна в поведението. Той руши мозъка, тялото, психиката, семейството, обществото и е силно токсичен, ала се продава свободно във всеки магазин и държавата печели от акцизи.

От друга страна канабиса, гъбите, ДМТ са с толкова ниска токсичност, че дори не може да се установи вреда. При употреба на психеделични гъби или ДМТ, човек е с напълно бистър разсъдък. Действието на ДМТ е 10 минути, след което човек е напълно адекватен и нормален. Не е установено някои от тези вещества да прави човека агресивен и да уврежда трайно тялото, както е с алкохола. След легализацията на марихуаната в САЩ, употребата на алкохол е спаднала с 15% и продължава да намалява.

Защо тогава психеделиците са забранени и отглеждането им е криминално деяние? Защо е позволено всеки да си вари ракия у дома, но за стрък марихуана те вкарват в затвора?

Защото наркотиците, като алкохол и тютюн не повдигат човека и не разширяват съзнанието му, а напротив – превръщат го в дегенерат!

А защо психеделиците са забранени?

Защото позволяват на човека много по-обширен поглед върху собствения си свят, върху миналото си, съзнателно свързване с природата, планетата и космоса; преразглеждане на отношенията си с другите.
Позволяват му да види грешките, които сам не може да открие и да ги изправи. Псилоцибинът успешно лекува депресии и зависимости, дори тежките форми, които не се поддават на никакво друго лечение:
⭐️ https://www.puls.bg/bilki-c-19/magicheski-gbi-lekuvat-depresiia-i-zavisimosti-n-7814
⭐️ http://www.drugsinfo-bg.org/aktualno/lekarstvo-na-osnovata-na-magicheskite-gabi-pomaga-na-hora-s-rak-da-se-spravyat-s-depresiyata-i-trevozhnostta/

Eто научните изследвания на които се базира таблицата. Всички са със сходни резултати.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *