Прeчистване на бъбреците

Споделете тази статия
Годините минават и нашите бъбреците филтрират кръвта като премахват солта, отровите и
всяко ненужно, което влиза в нашето тяло. С течение на времето, солта се натрупва и трябва да я изхвърлим от тялото си. Как да го направим?
Това е много лесно, първо вземете китка от магданоз и я измийте и почистете, след което я нарежете на ситно. Сложете в тенджера и налейте чиста вода. Варете в продължение на десет минути и я оставете да изстине. Прецедете и изсипете в бутилка, приберете в хладилник.Пийте по една чаша на ден и ще забележите, как цялата сол и останалата натрупаната отрова излиза от бъбреците при уриниране. Ще забележите разлика, която никога не сте изпитвали преди.Магданозът е известен като най-доброто почистване за бъбреците и е естествено!


Ако имате камъни в бъбреците или пикочния мехур, най-подходящия час за изхвърлянето им е био-ритмичния час между 2 и 3 часа през нощта. Седнете във ваната и яжте диня. Заедно с урината ще излязат пясъкът и камъните.


Друг начин за пречистване на бъбреците е подходящ за всяко време на годината. За пречистването пригответе 20–25 грама елово масло*, по 50 грама от билките: риган, конски босилек, маточина, пача трева, жълт кантарион. Билките се нарязват на ситно — като чай. В продължение на една седмица — вегетарианска храна и чай от тези билки с мед. На седмия ден, половин час преди ядене, пригответе 100 грама от билковата настойка, изстудете я и добавете 5 капки елово масло. Разбъркайте и я изпийте през сламка (за да предпазите зъбите от разрушаване).

Билковата настойка с елово масло се пие преди ядене три пъти дневно в продължение на 5 дни. Резултатът от пречистването се проявява чрез силно помътнялата урина, в която може да има и камъни. Понякога се изхвърлят тежки кафяви и тъмночервени плътни капки с мирис на елово масло. Това е сгъстен пясък.

* – става дума за масло от бял бор, което чисти камъни в бъбреците

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *