Бог е приготвил условията за въздигането на народа Български

Споделете тази статия
Бог отдавна е приготвил условията за въздигането на народа Български. Но не както мнозинството искат, с луксозни къщи, пълни хладилници и мерцедес в гаража. Не.
Възраждането е духовно. И колкото хората да смятат, че нещата вървят на зле, че селата се обезлюдяват, младите хора напускат, а пенсионерите – бедстват, аз виждам великата Божия любов в това. И не го казвам само аз.
 
Днес всеки Българин, пробудил се за духовен живот може да започне живот на чисто, в хармония с Бога и природата. Места, като тези на снимките има хиляди из България, къщите се продават на символични цени, така че дори най-бедният да си ги позволи. А някои дори дават Имот под наем БЕЗ наем. Това е уникален шанс за ново начало! Ето какво ни е приготвил Бог – всичко необходимо за едно духовно възраждане! Който го види – види. (Групата в Одринци вече го видя)
 
По-рано пък Той ни е пратил Учителя, да подготви за духовен живот българите, готови да напуснат старото. Пратил ни е пророци, като Слава Севрюкова, Дядо Влайчо – безсребреник и пророк на народа и ученици, като Елеазар Хараш да ни напътстват. Дал ни е дивно красива и плодородна земя с къщи, които чакат. От вас само се иска да оставите старото зад гърба си и да се доверите на Бога…
Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *