Thrive 2 – This is What It Takes (2020)

  • Version
  • Download 122
  • File Size 0.00 KB
  • Create Date 25/08/2021
  • Download

Това е втората част на филма "Процъфтяване". Първата можете да гледате тук.

Ако във първия филм се разглеждаше причината, поради която човечеството не може да процъфтява и да се развива всестранно и духовно, то във втората част ще намерите решенията, с които това да се случи.

Фостър и Кимбърли Гембъл, заедно с техния екип ще ни отведат на дълго пътешествие, в основата на което стои една нова парадигма - нещо, което Айнщайн е търсел, това, което хората са знаели от хилядолетия - че ние всички сме свързани в Единното поле на съзнанието. Ще видите нов вид медицина, далеч надхвърляща възможностите на сегашната; ще видите реални работещи технологии, способни да дарят на човечеството неограничена чиста и безплатна енергия. Ще видите реални и работещи решения как да излезем от старата парадигма на зависимост от правителството, контрол, страх и репресии и да влезем в златната ера на човечеството, ерата на лична отговорност, взаимопомощ, любов, себепознание и единство в Духа. И във основата на всичките стои едно ново разбиране, за единството на всички нас...

Поклон пред огромният труд и всеотдайност на хората дарили времето и средствата си в сътворяването на този фундаментален филм!

Ако не можете да свалите филма от Колибка, ще го намерите тук заедно със субтитрите.

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *