За любовта на Бога

Споделете тази статия

1. Преди да започнеш да търсиш знай, че извън Духа/Твореца ДРУГА РЕАЛНОСТ НЯМА. ОСЪЗНАЙ ГО!!!

2. Във цялото творение са втъкани нишки любов. Представи си, че волята на Твореца е кутия с боя, а любовта е като шепа бял прах в нея. Като разбъркаш боята, прахта изчезва и не се вижда, но каквото и да боядисаш, то ще съдържа по някоя прашинка. Цялата Вселена е боядисана с тази боя и съдържа прашинки от любовта на Отец.

3. Довери се напълно на света, на творението на Твореца. Дори твоето съмнение и неверие са негова проява, така или иначе довери му се, защото няма нищо извън Него – осъзнай това за да можеш да го обхванеш напълно в съзнанието си. Всичко е той. Доверието ти в Твореца ще му придаде форма, в която можеш да го усетиш.

4. Насочи любовта си към тази форма. Ако приемем, че прашинките любов пръснати в цялото творение са милиардите парченца от една Голяма холограма, то любовта ти е лазера, който ги осветява и показва образа. Колкото повече частици от Бога обичаме около нас, толкова по-ярка и ясна става холограмата.

5. А тя не е нищо друго, освен една съвършено нова реалност, един нов свят, upgrade на старото, Божието царство.

6. Тази холограма на новия свят се съдържа във всичко около нас, при все това остава скрита за хората нямащи любов към Бога.

7. Шестата раса, която идва, е от хора, които осъзнават целия свят, изцяло като проява на Бога и напълно са разтворили любовта си в това творение. Затова я наричат расата на любовта. Те осъзнават реалността на Божието царство във всяка нишка любов около тях, живеят и творят в това състояние. То е състояние на блаженство, на тази радост, за която дон Хуан казва, че е пределното, най-върхово постижение за един воин.

8. Веднъж доверил се 100% на Бога и насочил сърцето си към всичките му нишки любов, остава само да пуснеш неговата воля (Намерение) в тебе. И да я слееш с твоята.

9. И запомни едно – не ти правиш нещата. Единственото, което ти е достъпно е да „помолиш” Твореца с волята си (да достигнеш външното Намерение). Какъвто и да е резултата, то е негова проява, а не твоя.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *