Мда…. темата не е от приятните. Но е добре да сме информирани. Статията не осъжда различните хора между нас, но показва как те биват използвани, за да се прокара нещо нечовешко и болестно в обществото ни. И от нас зависи дали ще се случи.
В случая сме свидетели на явление, което се нарича „Прозорецът на Овертон“метод с който постепенно се вкарва в общественото съзнание НЕЩО деградиращо и болно, и бива представено като напълно нормално и приемливо. Прави се постепенно, неусетно и… разбира се с подкрепата на ЕС и чужди НПО-та. Повече за този метод може да прочетете на тук.
Ще ви дам нагледен пример как чрез прозорецът на Овертон у нас бавно и сигурно се прокарва ПЕДОФИЛИЯТА:
  1. Първоначално започнаха с гей паради в София в подкрепа правата на хората с различна сексуална ориентация. Обществото недоволстваше, имаше осъждания, неприемане и т.н. Но от ЕС натискат за „равни права“ на всички и настояват да приемем, че има „различни хора“ сред нас. Минаха се няколко години, хората посвикнаха с гей парадите в София и ето, тази година
  2. вече имаме гей парад и в Бургас. Но това не е достатъчно. Покрай гей правата и свободите на „различните“ вече имаме и
  3. Филмов фестивал за ЛГБТИ филми „София Прайд Филм Фест“. На този фестивал, покрай другите се прожектира и филма
  4. „Змията“ за „приятелство“ между 9-годишно дете и мъж гей. Но да не си помислите, че това е педофилия. То е „просто Любов“, като на плаката по-долу. Защото и педофилите, според ЛГБТИ също са хора като нас, и тяхното също е любов и не бива да бъдат дискриминирани…

И така прозорецът на Овертон лекичко се мести, без дори да усетите накъде отива фокусът му…

За незнаещите искам да припомня, че в Европа, в Норвегия и Холандия ПЕДОФИЛИЯТА вече е на практика узаконена. Там педофилите отдавна за завзели властта в държавата (https://bit.ly/3z3ell6) (https://bit.ly/3plNnRm), има дори партия на педофилите.

А какво е ЛГБТИ движението, което организира гей парадите и как то е свързано с педофилията?

а. „Бащата на ЛГБТИ идеологията“ (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията.
б. „Майката на ЛГБТИ движението“ Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца.
в. Основополагащият документ на ЛГБТИ движението е есето от 1984-та година „Thinking Sex“ на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че сексуалното привличане на възрастен човек към дете е „не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят“, и следва да бъде прието за нормално. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТИ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по „Queer Studies“.
г. Основоположникът на Транс движението – Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на…познахте и може би вече става скучно – нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТИ теория и цитира като евангелие сред транс движението.
Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТИ движение. Те сами ги наричат свои „бащи“ и основатели.
Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото

ИМА ЕДНА ОСНОВНА НИШКА, ЕДНА ЛИНИЯ, КОЯТО ВЪРВИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА МОДЕРНОТО ЛГБТИ ДВИЖЕНИЕ и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко нейно еволюционно развитие. и ТАЗИ НИШКА Е ПЕДОФИЛИЯТА.

За съжаление хората, които масово ходят на „свежия и весел парад на дъгата“ си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно.
А истината е, че зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо. Използвайки метода на „прозорецът на Овертон“.

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!