Здравейте!

Здравейте! Напуснах страницата си на Фейсбук и това ще е моето ново гнездо в киберпространството. След като цензурата там прехвърли всякакви човешки норми и започна да цензурира дори личните ми чатове с хора, да трие без предупреждение публикации и да ми забранява да публикувам нови, реших, че е време да се изнасям. Оказа се, че не съм единственият неудобен, вижте какво стори Фейсбук с Карбовски: https://www.lentata.com/page_14269.html

ФБ започна като добра идея за обединение на хората, но както всяка корпоративна социална медия, скоро бе превърната в оръжие на Новият Световен Ред.

Опитах най-различни платформи за блогиране, но накрая осъзнах, че каквото си направя ще е най-доброто.  Затова избрах варианта да си създам личен блог, на собствен български хостинг. Започвам на чисто. Ще организирам нови и предишни публикации в различни групи.

За да бъдете уведомявани за нови публикации, можете да се абонирате за съобщения от сайта ми (при първото ви влизане ще бъдете попитани). Също така може да ползвате RSS абонамент. Ще ви е нужна RSS приставката за Google Chrome или Mozilla. След като я инсталирате, натиснете тук за абониране към блога.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *