What Babies Want / Какво желаят бебетата

  • Version
  • Download 32
  • File Size 0.00 KB
  • Create Date 15/04/2019

http://www.imdb.com/title/tt0436890/

Всяка жена преди да роди трябва да го гледа!!! И не само раждащите жени - този филм разкрива един етап от живота ни, който не помним, но, както се оказва, има огромно влияние върху целия ни жизнен път - животът в утробата и моментът на раждането.

"Какво желаят бебетата" e филм, спечелил не една награда, който разглежда в дълбок смисъл шансът ни да раждаме и отглеждаме деца в този свят. В него са показани интересни случаи, през които ще ни води топлият глас на Ноа Уайл и ще научим как моделите, които доминират живота на възрастните се задават още от самото раждане.

Ще узнаете непозната досега информация за ранното развитие на бебетата споделена от специалисти.

Последни изследвания показват, че днешното общество е продукт на начинът по който посрещаме и отглеждаме децата си. Kогато новороденото е посрещнато с любов и топлина и му е дадена възможност да създаде дълбока взаимовръзка с родителите, то ще го осъществи и с други хора, когато порасне.

В документалния филм ще научим как отношенията между родителите по време на бременността предопределят развитието на мозъка в бебето и така видим в нова светлина мъдростта на древните традиции, които са отдавали голямо значение на това, как се посреща бебето преди, по време и след момента на раждането.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *