Великата тайна на водата

  • Version
  • Download 16
  • File Size 0.00 KB
  • Create Date 15/04/2019

Водата има изключително важно послание за нас – че трябва много внимателно да се вгледаме в самите себе си. Онова, което тя ни показва, прави посланието й изумително, кристално ясно.

Знаем, че човешкият живот е пряко свързан с качествата на водата – както на заобикалящата ни, така и на онази в телата ни. Човешките енергийни вибрации, мислите, думите, идеите и музиката влияят на молекулярната структура на водата, на същата тази вода, която представлява повече от седемдесет процента от организма на зрял човек и покрива точно същото количество от повърхността на нашата Земя.

За разлика от филмите на Discovery и BBC, които следват твърда атеистична и материалистична линия, в този руски документален филм ще получите много по-обхватен поглед върху невероятната способност на водата, като живо същество да отразява всяка наша емоция и мисъл. Тя реагира на нашите думи, мисли, на музика, на молитва.

Нека не забравяме, че вода се съдържа в почти всичко около нас -- в храната (хляб, плодовете, готвени ястия и др.) в напитките (вино, безалкохолни и др.).
След като гледате филма ще видите в нова светлина някои древни свещенни ритуали. Знае се, че християнската църква използва въздействието на светена вода и нафор. А съвременната наука ни показва, че освен чисто символичното им значение, те имат и благотворно енерго-информационно въздействие върху състоянието на човека.

Хомеопатията, например, използва свойството на водата да "попива" енергийно-информационни послания. Когато попаднат в досег с човека, те му предават информацията, с която са заредени.

Ще разберете и смисълът на благодарствената молитва изказана преди ядене пред храната на трапезата.

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *